NYÁRI TÁBOR

A mozgás élményének egy új világa! 

Ha szívesen töltöd az időd mozgással és elhatároztad, hogy szeretnél részt venni egy aktív nyári táborban, ahol új élményeket és új barátokat szerezhetsz, akkor van egy jó hírünk számodra!

2021-ben először nyitjuk meg a JUMP CAMP! turnusait, ahol Magyarország legnagyobb sport eszközeit hozzuk el Neked. A tábor pedagógusai és csapatvezetői minden apró részletre figyelnek majd, hiszen a cél, hogy nagyszerűen érezd magad nálunk. Ha elmúltál már 8 éves, akkor pedig el is indíthatjátok a jelentkezést a szüleiddel! Kíváncsi vagy, hogy milyen programok lesznek!? 

A főoldalon részletesen bemutatjuk Neked, viszont most megosztunk három videót a tábor legnagyobb eszközeiről!

 

PROGRAMOK

HELYSZÍN

HELYSZÍN

A Jump Camp! táborok helyszíne Cegléden lesz, az Apartmanpark és Kemping területén belül, ahol szuper és kényelmes négy fős szobák állnak majd a táborozók rendelkezésére. A szülők is nyugodtak lehetnek, hiszen a tábor zárt kapui és sorompóval őrzött területe, nagyszerű szórakozási  lehetőségeket biztosít majd számunkra.

 Lesznek olyan programok, amiket a tábor helyszínén kívül valósítunk meg, de ide csoportokba rendezve és felügyelettel megyünk majd.

PÉLDAKÉPEK

Annyit elárulhatunk,  hogy a táborban lesznek olyan sztárvendégek, akik nagyon sok fiatal példaképei és akikről biztosan Te is hallottál már!  

Érkeznek vendégeink az Exatlon televíziós műsorból, együtt táborozhatsz az egyik legjobb Ninja Warrior versenyzővel és a tábor főszervezője is ott lesz veled, aki nem más, mint a világrekorder és országos bajnok triálos, Hegedűs László!  Amellett, hogy megismerheted személyesen is ezeket a nagyszerű sportolókat, egy motiváló előadással és “kérdezz – felelek” programmal is készülnek Neked. 

TURNUSOK

TURNUSOK

Három turnussal készülünk ezen a nyáron, a következő időpontokban.:  

2021. július 12 – 16

2021. július 26 – 30

2021. augusztus 02 – 06

Azt pedig Neked és a szüleidnek kell kiválasztani, hogy milyen formában szeretnél velünk táborozni. Ha a napközis tábort választod, akkor reggel 07:00 – 08:00 között várunk minden nap és a szüleid 17:00 – 18:00 között tudnak érted jönni.  Amennyiben a bentlakásos tábor mellett döntesz, úgy az általad választott turnus első napján az érkezésre 07:00-09:00 között van lehetőség és a turnusok utolsó napján 17:00-tól várjuk a szülőket a gyerekekért. A bentlakásos tábor programjai az utolsó napot leszámítva 21:00-ig tartanak majd. 

GYIK

A leggyakrabban ismételt kérdéseket szeretnénk megválaszolni Neked!

A kormány aktuális szabályozásai nem csak bennünket, de minden tábort érinthetnek. Amit biztosan tudunk, hogy komolyan kezeljük a vírus helyzetet és a megfelelő biztonsági előírásokat figyelembevéve minden a rendelkezésünkre áll majd a táborban. 

A programok nagy részében nem lesz szükséged okostelefonra, ezért a legjobb az, ha ezeket a szobádban elzárva tartod. Természetesen az étkezések utáni kis pihenők alkalmával lesz lehetőséged felhívni a szüleidet vagy felugrani a netre. De fontosnak tartjuk, hogy a tábor ne az online világról szóljon. 

Reggelizni 08:45-ig lehet, ezért biztosra megyünk és mindenkit ébreszteni fogunk 08:00-kor. 

Ez attól függ, hogy napközis táborba vagy pedig ottalvós táborba szeretnél jönni. A főoldalon lefelé görgetve pedig megtalálod az aktuális árakat! 

Akkor mielőbbi fogunk kívánni Neked és természetesen visszautaljuk számodra a tábor díját! Ha viszont nagyon szeretnél velünk tartani, akkor lehetőséged lesz átiratkozni egy másik turnusba.

Ezt kérlek mindenképpen írd meg nekünk a jelentkezési lapban, hogy tudjunk külön készülni neked. 

Természetesen! De ez egy nagyon fontos információ, amit írj meg nekünk a jelentkezési lapban. Ezt követően a tábor egészségügyi vezetője átveszi majd a gyógyszereket és odafigyel, hogy minden alkalommal megkapd azokat. 

Érdemes egy kicsivel többet hoznod, mint ahány napra jössz! 

Minden szobában lesz ágynemű, így azzal nem szükséges készülnöd.

8 éves kortól tudsz jelentkezni és mi egészen 16 éves korig javasoljuk a részvételt. Ha most töltötted be a 17-et, de imádod a mozgást, akkor nem fogunk elküldeni. 😉