HEGEDŰS LÁSZLÓ

Főszervező

A tábor főszervezőjeként engedd meg, hogy röviden bemutatkozzam Neked. Az én nevem Hegedűs László és a kerékpározás világából talán ismerős lehetek számodra. Többszörös országos bajnok és Guinness Világrekorder triál versenyzőként írhatom, hogy a sportolásnak köszönhetően a világ számos pontján jártam és hosszú éveken keresztül képviseltem Magyarországot a világ legnagyobb kerékpáros versenyein. 

Az elért sikerekben fontos szerepet töltöttek be a szüleim. Ők voltak azok, akik lehetővé tették számomra, hogy kipróbáljak minden sportot, amit gyerekként szerettem volna. Később elárultak nekem egy fontos igazságot. 

Nem az volt a céljuk, hogy élsportolót neveljenek belőlem és még csak nem is az, hogy kiválasszák helyettem, hogy mit sportoljak. A céljuk az volt, hogy szeressek mozogni mert tudták, hogy a sportolás élményekkel jár , kitartásra nevel, megőrzi az egészséget  és ami nagyon fontos, hogy nagyszerű barátságokat és közösségeket épít maga köré.  

Bízom benne, hogy a Jump Camp! nyári táborban Te is megtapasztalod, hogy a mozgás és a baráti közösség által mennyi örömteli pillanatot és élményt szerezhetsz.  

Annak érdekében pedig, hogy ez a tábor még különlegesebb legyen, az ország legnagyobb Air-parkjára és más óriási sporteszközökre építettük a programokat! A táborban dolgozó pedagógusok és csapatvezetők nevében írhatom, hogy felejthetetlen élményekben lesz részed! Várjuk a jelentkezésed és remélem személyesen is találkozunk majd valamelyik turnusban!